Наплати.мк
Електронско плаќање - Советување - Дизајн на систем

Процесори


За нас


Ние сме компанија која се труди да го зголеми присуството на е-трговијата на македонскиот пазар. Нудејќи готови решенија за брза интеграција на Вашиот бизнис, се стремиме да го забрзаме процесот на наплата на Вашите услуги.

Без оглед дали сте мала компанија која прави неколку трансакции месечно, или голема компанија која прави стотици трансакции дневно, тука сме да помогнеме на Вашиот бизнис. Ќе ја најдеме најдобрата комбинација за Вас.

Контакт